top of page
Algemeen

Act for Change

Empowering You(th) to

Nieuws
Project
Agenda
AGenda
We vertellen je graag over onze projecten
Masterclass

Vier veelbelovende ondernemers worden doorheen het  jaar begeleid zodat ze aan het eind van dit jaar hun project kunnen realiseren. Tijdens het jaar zullen ze groeien door contact met experten te hebben, een masterclass te volgen, een natraject te volgen en tussentijdse contactmomenten te hebben.

Ook mokkers zijn welkom, om feedback te geven, te inspireren met hun eigen kwaliteiten. De mokkers krijgen door participatie de mogelijkheid om door te groeien naar de makers van morgen.

Work4Change

Tijdens een Work4Change komen we samen om verandering te maken. We gebruiken elkaars energie om aan de slag te gaan. Je helpt elkaar te focussen en geconcentreerd te werken. Er is een duidelijke structuur, maar ieder volgt zij eigen ritme.

Duurzaamheidsnetwerk The Shift en jongerenorganisatie Act4Change
selecteren jonge en duurzame change makers met als doel hun visibiliteit te geven, hun projecten te versterken, en bedrijven en organisaties uit te dagen over hun duurzaamheidsbeleid

Een weekend vol leerrijke ontmoetingen met experts en andere geëngageerde jongeren. De Masterclass Duurzame Ontwikkeling (MDO) is een ontmoetingsplek voor jongeren (18 t/m 35 jaar) die meer willen weten over duurzame ontwikkeling en hierover ideeën willen uitwisselen met elkaar en experts.

Act4Change is  aanbieder van opleidingen voor de sectoren duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid.

nieuws

We horen graag wat jou bezig houdt.

Contact

We horen graag wat jou bezighoudt.

Bericht ontvangen!

Act4Change vzw

Contact
bottom of page