© 2019 by Act4Change, privacyverklaring

BURNING CHANGE

Burning Change is een weekend in December waar we organisaties die aan een duurzame toekomst werken met elkaar verbinden en kennis en expertise laten uitwisselen. Burning Change geeft jongeren de tools en skills om hun organisaties verder uit te bouwen en hun ideeën te ondersteunen. Elke groep kan zijn eigen programma samenstellen of deelnemen aan de workshops die hun projecten versterken. We trappen af op 3 mei 2018 met een startevent om iedereen samen te brengen!

Voor Wie?: Voor jongeren, zowel trekkers als andere actievelingen van organisaties die werken rond transitie en duurzaamheid.

 

Welke organisaties? Sociale ondernemers, studentenclubs, Generation T leden, NGO’s, activisten, duurzaamheidsambtenaren, kunstenaars,

 

Waarom? Connecties creëren tussen organisaties en jonge intrapreneurs van verschillende sectoren met als doel een voedingsbodem te creëren om betere samenwerkingen tussen organisaties op te zetten, organisaties te versterken en kennis en expertise te delen in de duurzaamheidssector in België.

Schrijf je hier voor het startevent in!

Onze partners in crime:

Generation T - Future Proof - Oxfam Solidariteit - Artenova - jouw organisatie?

Onze helden
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon