© 2019 by Act4Change, privacyverklaring

Knooppunt voor Toekomstige Generaties

6 tot 8 oktober, Sint-Katelijne-Waver

Het Knooppunt is een weekend waar we organisaties die aan een duurzame toekomst werken met elkaar willen verbinden. Het Knooppunt geeft jongeren de tools en skills om hun ideeën te ondersteunen. Elke groep kan zijn eigen programma samenstellen of deelnemen aan de workshop die hun project versterken.

 

Hieronder kan je de reeds bevestigde workshops terugvinden. Kom zeker snel terug kijken, we werken hard om hier binnenkort nog enkele bijkomende workshops toe te voegen.

Social Media als hét middel voor succes 

Ontdek 5 krachtige manieren om jouw populariteit op social media door het dak te laten schieten. 

 

Social media, we gebruiken het elke dag. Maar wat als je wist dat je waarschijnlijk nog maar 20% van het potentieel via social media benut? Ontdek hoe jij met jouw organisatie steeds succesvolle activiteiten organiseert, echte ambassadeurs creëert die jouw boodschap mee uitdragen, je merk als organisatie opbouwt en de juiste boodschap bij het juiste publiek krijgt. 

Begeleider: Steven Lambrechts – Social Marketing Mentor, zaakvoerder van de 'Online builders'

 

Communicatie met impact 

Door mensen te 'raken of inspireren' met je argumenten verhoog je je impact. Met onze natuurlijke manier van communiceren bereiken we slechts één vierde van ons doelpubliek in hun hart. Ontdek hoe jij jouw taal en stijl kan aanpassen zodat je je idee en project overtuigend kan overbrengen. Diverse persoonlijkheden hebben andere gevoeligheden en bereik je via een andere insteek. Je wordt professioneel begeleid om het effect van jouw communicatie te testen en te verbeteren.  
Begeleider: Leen Noël - Executive coach, senior trainer Coaching, Leiderschap en Communicatie. Zaakvoerder van Training & Coaching Square.

Participatie 

Doen woorden als participatie, cocreatie, stakeholdermanagement en bottom-up bij jou een belletje rinkelen en wil je hier graag wat meer over weten? 

Bram komt uitleggen hoe ze bij Levuur participatie interpreteren, zelf toepassen en anderen stimuleren om er mee aan de slag te gaan. 

Daarna ga je zelf aan de slag om dit binnen jouw eigen vereniging toe te passen. 

Begeleider: Bram Oers - Levuur (en Generation-T'er)

Acties opzetten van A tot Z 
Door actie te voeren breek je een discussie open, bouw je macht op, dwing je verandering af. Maar hoe begin je daar aan? De trainers van Vredesactie nemen je mee in het hoe en waarom van acties organiseren. Welke actievormen zijn er allemaal? Hoe ontwikkel je een actiescenario? Hoe past actievoeren in een strategie voor verandering? In deze een interactie en inspirerende workshop leer je de basics van actievoeren.

Begeleider: Vredesactie

Wat gaan we doen?

van mokker naar maker

Dit jaar werken we rond het thema 'How to act?'. Hoe creëer je impact ? Hoe verspreid je jouw boodschap met resultaat? Hoe overtuig je mensen van jouw verhaal? Hoe bouw je een sterke community rond je organisatie en betrek je deze ook?

 

netwerk

Heb je een nieuw project maar nog niet de ideale partner? Ben je nieuw in het "wereldje" en wil je andere organisaties leren kennen? Wij zorgen voor de setting, jullie voor de verbinding.

klankbord

Zin om met jullie organisatie een nieuw project te starten? Hebben jullie een idee en zoeken jullie nog raad? Tientallen deelnemers popelen om samen te creëren en tips te geven.

versterk jouw team

Op het Knooppunt is er ook tijd voor jouw vereniging. Wil je even herbronnen? Je eigen vergadertijd? Wij zorgen voor de lokalen, jullie voor de goesting.

 
 
Boek je vergaderruimte

Kom je vergaderen, top! Gewoon even hier klikken en je info doorgeven.

Schrijf je in
 
Waar?

Het Knooppunt gaat door in Domein Roosendael in Sint-Katelijne-Waver.

Dat is op zo'n twee kilometer van het station Sint-Katelijne-Waver.

Inschrijvingen starten vanaf 1 augustus!

We hebben drie soorten tickets:

Dubbele knoop>>50 EUR>> Kies jouw vier workshops naar keuze. Compleet met eten en slaapplek.

Enkele Knoop>>40 EUR>> Je volgt twee vergadersessies en twee workshops naar keuze. Compleet met eten en slaapplek.

Lichte Knoop>>30 EUR>> Je hebt toegang tot vier sessies voor eigen vergaderingen. Compleet met eten en slaapplek.

Als je student bent of werkzoekende, betaal je bovendien maar 60% van de prijs. Gebruik gewoon de promotiecode "ikbetaalminder"

Ben je in groep en wil je een aangepaste formule? Contacteer daan@act4change.be​.

Onze helden
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon