Act4Change - 72ppi - 001.jpg
meebouwen aan act4change

Word je enthousiast bij het lezen van ons verhaal? Inspireert het je? Dan zou Act4Change wel eens de juiste organisatie kunnen zijn voor jou! 

 

Je kan meebouwen aan Act4Change op verschillende manieren. Ontdek hoe jij een wereld van verschil kunt maken!

Doe MEE

Schrijf je in op een van onze activiteiten, of kom eens langs bij het slotevent van project RAVE!

DOE EEN GIFT

We leggen je graag uit waarom A4C jouw financiële steun écht nodig heeft. Mede dankzij sponsorhelden kunnen we de activiteiten die we doen blijven voortzetten. 

WORD

 VRIJWILLIGER

Gebeten om meer te doen? Wil je graag leren hoe je anderen kunt inspireren? Ontdek hoe je als vrijwilliger zowel ons als jezelf kan versterken!

WORD COACH

In project RAVE maar ook bij onze andere activiteiten werken we vaak met coaches. Wil je graag onze deelnemers en vrijwilligers bijstaan in hun proces? 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Dé manier om onze laatste acitiviteiten te volgen is via social media. Daar posten we ook handige tips & tricks, en laten we je kennis maken met andere jonge changemakers. 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief toon je dat je onze werking belangrijk vindt, en blijf je up to date.

 
WORD VRIJWILLIGER

Word je enthousiast bij het lezen van ons verhaal? Inspireert het je? Ben je tussen 18-35 jaar? Dan zou Act4Change wel eens de juiste organisatie kunnen zijn voor jou. Act4Change vrijwilligers organiseren in eerste instantie leuke activiteiten waarmee we andere jongeren uitnodigen om hun talenten te ontdekken en vaardigheden bij te schaven. Om doeners te worden in een duurzame samenleving. En als vrijwilliger ben je - al doende - met hetzelfde bezig en je staat aan het roer. Met een toffe groep gelijkgezinden die er allemaal een betere wereld van willen maken.

 

Lees alvast deze pagina over hoe wij kijken naar vrijwilligen bij Act4Change. Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter in dit formulier en we nemen snel contact op met je. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze komende activiteiten.

Marijke vat het nog eens kort samen.

WORD COACH

Act4Change wil vrijwilligers in een trekkende rol ondersteunen door coaching. Ook in ons nieuwe traject project RAVE ondersteunen coaches de deelnemers in hun proces. 

 

Coaches zijn in eerste instantie een klankbord voor de vrijwilliger/deelnemer, je versterkt hen in het vinden van een oplossing. Als coach bouw je een vertrouwensrelatie op en ben je een beschikbaar aanspreekpunt. Je bent een goede luisteraar en behoudt het overzicht. Het beschikken over projectkennis is geen vereiste. 

Voor de coaches rekenen we op Act4Change alumni en mensen die willen aansluiten om op deze manier jongeren te helpen om te bloeien als doeners in een duurzame samenleving.

Wil je jouw ervaring inzetten om jongeren te versterken? Wil je meer horen over hoe je coach kan worden bij Act4Change? Contacteer fay@act4change.be.

 
 
heart-gif.gif
DOE EEN GIFT

In 2018 werden wij door departement Omgeving erkend als startende milieuvereniging. Hierdoor ontvangen wij jaarlijks een subsidie van 60.000 euro. Het grootste deel daarvan gaat naar loonkosten van de werknemers en organisatie kosten (zoals huurgelden). We zijn voor het uitvoeren van onze projecten dus sterk afhankelijk van projectsubsidies, duurzame samenwerkingen met partners én sponsorhelden. 

We zijn ambitieus en willen in de komende jaren onze impact vergroten, om zo nog meer jongeren te versterken. Wil jij ons ook graag een duwtje in de rug geven? Elke bijdrage is welkom!

​Rekeningnummer: BE54 8903 6424 1697 met vermelding "ik steun". Vermeld ook je email adres, we brengen je graag op de hoogte hoe we jouw bijdrage inzetten.

NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief toon je dat je onze werking belangrijk vindt, en blijf je up to date. We sturen 4 keer per jaar een nieuwsbrief en af en toe een uitnodiging voor een van onze activiteiten.