meebouwen aan act4change

Act4Change activiteiten worden georganiseerd door vele vrijwilligers die hun tijd investeren om al doende hun sleutelcompetenties te versterken om een duurzame toekomst te bouwen.

Je kan meebouwen aan Act4Change door vrijwilliger te worden of je kan Act4Change coach worden of je kan ons financieel een duwtje in de rug geven.

Vrijwilliger
Coach
Sponsor
Vrijwilligen

Word je enthousiast bij het lezen van ons verhaal? Inspireert het je? Ben je tussen 18-35 jaar? Dan zou Act4Change wel eens de juiste organisatie kunnen zijn voor jou. Act4Change vrijwilligers organiseren in eerste instantie leuke activiteiten waarmee we andere jongeren uitnodigen om hun talenten te ontdekken en vaardigheden bij te schaven. Om doeners te worden in een duurzame samenleving. En als vrijwilliger ben je - al doende - met hetzelfde bezig en je staat aan het roer. Met een toffe groep gelijkgezinden die er allemaal een betere wereld van willen maken.

 

Lees alvast deze pagina over hoe wij kijken naar vrijwilligen bij Act4Change. Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter in dit formulier en we nemen snel contact op met je. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze komende activiteiten.

Vrijwilliger Marijke vat het nog eens kort samen.

 
COACHEN

Act4Change wil vrijwilligers in een trekkende rol ondersteunen door coaching. Coaches zijn in eerste instantie een klankbord voor de vrijwilliger en versterk je de vrijwilliger in het vinden van een oplossing.

Als coach bouw je een vertrouwensrelatie op met de vrijwilliger en ben je een beschikbaar aanspreekpunt. Je bent een goede luisteraar en behoudt het overzicht. Het beschikken over projectkennis is geen vereiste. 

Voor de coaches rekenen we op Act4Change alumni en mensen die willen aansluiten om op deze manier jongeren te helpen om te bloeien als doeners in een duurzame samenleving.

Als coach investeer je gemiddeld enkele uren voor een gesprekje elke twee weken. 

Wil je jouw ervaring inzetten om jongeren te versterken? Wil je meer horen over hoe je coach kan worden bij Act4Change? Contacteer dieter@act4change.be.

 
 
doneren

In 2018 werden wij door departement Omgeving erkend als startende milieuvereniging. Hierdoor ontvangen wij jaarlijks een subsidie van 60.000 euro. Het grootste deel daarvan gaat naar loonkosten van de werknemer en organisatie kosten (zoals huurhelden). 
Voor onze activiteiten zijn wij in ruime mate aangewezen op project subsidiëring en sponsorhelden. Wil jij ook graag een duwtje in de rug geven? Elke bijdrage is welkom!

​Rekeningnummer: BE54 8903 6424 1697 met vermelding "ik steun". Vermeld ook je email adres, we brengen je graag op de hoogte hoe we jouw bijdrage inzetten.

© 2020 by Act4Change, privacyverklaring