top of page

Stel je kandidaat voor Generation T (deadline 15/9)


Omdat Generation T zo'n fantastisch netwerk is, zoeken we meer van dat. Ben jij een jonge duurzame voortrekker? Of ken je zo iemand in jouw organisatie? Dan kan je je voor 15 september kandidaat stellen of iemand anders nomineren voor Generation T!

Wat is Generation T?

Duurzaamheidsnetwerk The Shift en jongerenorganisatie Act4Change lanceerden Generation T in 2015 om de overgang naar een duurzame samenleving te versnellen. Sindsdien is dit platform uitgegroeid tot een netwerk van 200 jonge mensen (18-35 jaar), die één ding gemeenschappelijk hebben: actie ondernemen voor duurzame ontwikkeling in België. Vandaag zijn we op zoek naar en 3e lichting Generation T'ers om het netwerk verder uit te breiden.

What's in it for me?

Waarom zou jij deel willen uitmaken van Generation T? Omdat het unieke kansen biedt. Jongeren krijgen visibiliteit, kunnen hun projecten versterken en krijgen de kans om bedrijven en organisaties uit te dagen over hun duurzaamheidsbeleid. Afgelopen jaar stelden enkele Generation T'ers Ikea, Delhaize, DEME en KBC op de proef. Lees hier zeven redenen waarom je lid wil zijn van Generation T.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Stel je kandidaat, of nomineer jouw favoriete jonge voortrekker in duurzaamheid vóór de deadline op 15 september.

2. Een jury maakt een selectie en maakt deze bekend aan de kandidaten.

3. Op donderdagavond 26 oktober wordt de nieuwe lichting van Generation T voorgesteld aan een breed publiek. Wil je erbij zijn? Schrijf je alvast in. Deelnemen is gratis maar inschrijven verplicht.

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar ineke.hulselmans@theshift.be.

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Act4Change zoekt versterking!

3 vacatures: educatief medewerker, community manager en communicatie manager Over Act4Change Act4Change brengt al meer dan 10 jaar ondernemers, facilitatoren en toekomstige veranderaars… samen om die

bottom of page