top of page

Tjorven gaat, Joke komt


Deze week verlaat Tjorven, onze vrijwilligersmedewerker, haar stoel. Sommigen onder jullie zullen het al wel gemerkt hebben: heel binnenkort verwacht ze een tweede kindje! Na haar zwangerschapsverlof zal ze nieuwe uitdagingen opzoeken. Maar omdat we zo'n topmedewerker niet zonder toeters en bellen willen laten vertrekken, willen we haar bij deze al bijzonder bedanken voor al haar inzet de voorbije jaren. Later dit jaar zullen we een afscheidsmomentje houden om Tjorven in de bloemetjes te zetten.

Om dit vertrek op te vangen, startte op 1 augustus onze nieuwe medewerker, Joke Van Bommel. Ze stelt zichzelf kort aan je voor.

Hallo Act4Changers en andere lezers,

van 1 augustus tot 31 oktober ben ik de nieuwe vrijwilligersmedewerker bij Act4Change. Voor de curieuzeneuzen onder jullie geef ik graag wat basics over mezelf mee: ik ben 28 jaar oud, net verhuisd van Gent naar Antwerpen, afkomstig uit de Kempen, en heb er al enkele professionele jaren opzitten bij Europahuis Ryckevelde.

Act4Change vind ik een fantastische organisatie en daarom ga ik me met heel veel enthousiasme bezighouden met de praktische organisatie van de slotconferentie eind oktober, met Generation T, heel wat rapportage voor onze subsidies, en al de rest waarvan jullie werk willen maken.

Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie àllemaal te leren kennen en met jullie samen te werken. Als vrijwilligersmedewerker sta ik voor jullie klaar. Dus, wil je meewerken aan een activiteit, heb je een vraag, of een geweldig idee, wil je meer weten over die nieuwe medewerker of heb je een taart die niet opgeraakt, één adres: joke@act4change.be.

Tot binnenkort!

Joke


231 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Act4Change zoekt versterking!

3 vacatures: educatief medewerker, community manager en communicatie manager Over Act4Change Act4Change brengt al meer dan 10 jaar ondernemers, facilitatoren en toekomstige veranderaars… samen om die

bottom of page