top of page

Work4Change : Nieuwjaarseditie


Work4Change

Onder het motto “Work hard, play hard” vond op zaterdag 13 januari de eerste Work4Change van 2018 plaats.

Een Work4Change is een gelegenheid voor de leden van Act4Change om fysiek samen te komen en doelgericht de komende projecten voor te bereiden.

De vaste leden en enthousiaste nieuwe vrijwilligers werden op de hoogte gehouden van (of geïntroduceerd tot) de lopende activiteiten van Act4Change voor het komende jaar en staken meteen de handen uit de mouwen. Want goed begonnen is half gewonnen!

Zo werd er gewerkt aan de voorbereidingen voor de komende Masterclasses. Een weekend vol leerrijke ontmoetingen met experts en andere geëngageerde jongeren. De komende editie zal zich focussen rond het thema: ‘Voedsel en voedselverspilling’

En terwijl de ene vacatures uitschreef voor een financiële verantwoordelijke en een vrijwilligersverantwoordelijke waren andere dan weer druk in de weer om de administratieve taken in orde te brengen.

Maar omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, was het om 17u dan ook tijd om de posters, pennen en post-its in te wisselen voor borden, bestek en glazen. Samen met WowFood werd een overheerlijk veganistisch diner klaargemaakt.

Dit is dé ideale gelegenheid om te reflecteren op de prestaties van het voorbije jaar en zich te verbinden met enkele gezamenlijke voornemens voor Act4Change in 2018.


86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page