top of page

Work4Change in bloei


Work4Change

De lente, een nieuw begin, een nieuwe Work4Change vol geëngageerden die timmeren aan een betere toekomst.

De stralende zaterdag tovert bij ieder een glimlach op zijn en haar gezicht. Nieuwe en bestaande vrijwilligers werken weer volop aan Act4Change. Deze editie van Work4Change neemt plaats in onze geweldige hoofdstad in het duurzame Greenbizz.Brussels

Om het ijs te breken en elkaar beter te leren kennen werden er leuke kennismakingspelletjes gespeeld. Daarna is het tijd voor het echte werk! Het dagprogramma wordt doorlopen en iedereen sluit zich bij een werkgroep aan.

Zo worden de voorbereidingen getroffen voor Burning Change, een weekend dat in december gehouden zal worden. Op 3 mei wordt er een startevent gehouden om alles uit de doeken te doen. Een andere werkgroep buigt zich over de nieuwe wetgeving omtrent privacy. Over jobcreatie gesproken ;-) Een derde groep focust zich op Generation T en hun komende activiteiten met The Shift.

Na dit labeur in het weekend gaan we gezamenlijk onze magen vullen in de volkskeuken met vrije bijdrage van Allée Du Kaai. Het is vlakbij gelegen om de hoek naast het kanaal. Dit is een publieke, socio-culturele plek die openbaar gesteld werd dankzij vzw Toestand voor de buurtbewoners en de jeugd. Ze houden een wederkerende veganistische keuken op zaterdag, dat treft! De ideale gelegenheid om na te praten en ludieke spelletjes te spelen.


79 weergaven0 opmerkingen
bottom of page