top of page

Stories4Change #3 Sigrid Serpieters

Soms kunnen dromen zo groot zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, en soms moet je toch gewoon het bos inlopen wil je die dromen waarmaken.


Daar kan Sigrid van meespreken! Haar ultieme droom is het uitbouwen van een coöperatieve belevenissen centrum waarbij permacultuur en regeneratieve landbouw centraal staan en de oogst wordt verwerkt in een plant-based food concept. Ze deed mee aan de lente editie van project RAVE om haar grenzen te verleggen en te onderzoeken wat ze nodigt heeft om van idee tot actie te komen. Rond SDG 11 werkte ze samen met Marije en Hannah de biodiverse tuinbox uit - om van al onze gazonnen, tuintjes en terrassen in de stad ware biodiverse oases te maken. Benieuwd naar haar verhaal? Ze vertelt je graag zelf wat ze gedaan heeft, waarom de SDG's zo belangrijk zijn en wat haar plannen zijn voor de toekomst. 

Meer weten over project RAVE? Bekijk de project RAVE startpagina. In de herfst gaat er een nieuwe editie van start in Gent waar je je nu voor kan inschrijven!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page