top of page

Throwback Thursday - versie 2021

Het jaar 2021 loopt ten einde. Tijd om even stil te staan bij de gebeurtenissen van afgelopen 12 maanden. Bij wat gebeurde, en wat niet gebeurde. Want natuurlijk, net zoals de rest van het middenveld, ondervond ook Act4Change heel wat impact van de Coronasituatie. Activiteiten gingen online, werden last minute afgelast of gingen door in het gezelschap van liters ontsmettingsgel en een geopend raam of een park.


Toch konden nog steeds heel wat ontmoetingen plaatsvinden. De eerste maanden van 2021 faciliteerde Act4Change de Changemakers, een lerend netwerk van jonge veranderaars, in samenwerking met The Shift. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten, wiiselden ze uit en werkten ze aan hun duurzaamheidscompetenties. Een van de deelnemers aan dat netwerk was Quentin, een echte systeemdenker, die werkt aan een duurzame transitie in de HR:En in mei was er natuurlijk de aftrap van Project RAVE. De eerste editie ooit. En zoals dat gaat met eerste edities, ging die gepaard met heel wat leermomenten. Kleine en grote successen. Kleine en grote mislukkingen. Maar we zijn blij en trots dat onze kandidaten enkele fijne projecten zijn opgestart en aan de slag gegaan zijn met de SDG's klimaatactie, duurzame steden en gemeenschappen en bescherming van biodiversiteit. Hoe dat verliep voor Marije, vind je hier:

Benieuwd wat 2022 brengt!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Act4Change zoekt versterking!

3 vacatures: educatief medewerker, community manager en communicatie manager Over Act4Change Act4Change brengt al meer dan 10 jaar ondernemers, facilitatoren en toekomstige veranderaars… samen om die

Comments


bottom of page