Herfst_finale banner juiste data.png
Data & details

Wie kan meedoen?

20 jongeren tussen 18 en 35 jaar die willen ontdekken hoe je zelf actie kunt ondernemen.

 

Je hebt geen voorkennis, diploma of uitgebreide plantencollectie nodig! Wat dan wel? De tijd & inzet om de sessies te volgen, een open geest, en de bereidheid om je samen met ons in een veilige ruimte buiten je comfortzone te begeven.

Programma

 

Tijdens project RAVE versterk je, door met een case study aan de slag te gaan, de competenties die je nodig hebt om duurzame actie te ondernemen. Je leert al doende  'what it takes' om actie te ondernemen op een manier die past bij jezelf, en je ontdekt hoe je met je verhaal anderen kunt inspireren. Dit doe je samen met de andere RAVERS, met ons en met je coach. 

Prijzen

 

We willen we aan zoveel mogelijk jongeren de kans geven om mee te doen, studenten en werkzoekenden kunnen daarom gebruik maken van het steuntarief. Heb je de mogelijkheid om meer te betalen? Overweeg dan zeker het solidariteitstarief! Dit tarief helpt andere jongeren met minder kansen om toch te kunnen deelnemen. 

Solidariteitstarief          350euro

Standaard tarief            250euro

Steuntarief                    150euro

Uitdagingen

Je gaat aan de slag met een concrete uitdaging in Gent rond een van de volgende 4 SDG's, die je voor het begin van het traject uitkiest.

Op het startweekend ontmoet je de andere RAVERS die aan dezelfde uitdaging werken, en neem je samen met je partners deel aan de eerste brainstorm sessie. Tijdens het traject zijn er twee formele feedbackmomenten met de partners, en wordt je uitgenodigd voor onze zogenoemde work4change's: zaterdagen waar we als groep werken aan onze projecten, en waar je via gefaciliteerde activiteiten leert om probleemoplossend te denken, creatief te zijn en je drempels te overwinnen. 

Stay tuned, de komende weken onthullen onze partners hieronder zelf welke uitdagingen ze voor jullie hebben! 

8b910c_807ef117a2e2412e905bb1fb1438da37~mv2.jpg
PARTNERS
Schermafbeelding 2021-05-11 131334.png
logo voices2.png
Schermafbeelding 2021-05-11 131513.png
Eluse_Logo_DEF_CMYK.png