top of page
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
82042145_2486758904783983_9157562086929203200_n.jpg

Act for Change

Empowering YOU to

BLOEIPLAATS VOOR VERANDERAARS

Act4Change brengt mensen samen om te bloeien als veranderaars van een duurzame wereld. We leren van elkaar en organiseren activiteiten waarmee we de competenties versterken van elkaars talent. Wij zijn een innovatieve vereniging, door vrijwilligers gedreven en professioneel ondersteund. Een mooie mix van jong en oud.

 

Act4Change gelooft in duurzaamheid als een 3D-concept: de transitie zal sociaal, economisch én ecologisch duurzaam zijn, of ze zal niet zijn. Onze specialiteit? Aan de hand van niet-formele educatieve en transformatieve leermethoden faciliteren we (jonge) mensen in hun leerproces om makers te worden met impact.

Onze nieuwe trajecten!

Copy of RAVE branding guide (1).png
VERBINDERS - OPLEIDING TOT FACILITATOR

Wil jij mensen helpen samenbrengen? In een 3-daagse opleiding leer je een veilige ruimte creëeren om aan de slag te gaan met klimaatpsychologie en de unieke innovatie-methodieken van Act4Change.​ Krijg real-life oefenkansen en wordt een Act4Change coach & facilitator!

Ontdek hier hoe!

Copy of RAVE branding guide (3).png

VERNIEUWER - LEER DUURZAAM ACTIE ONDERNEMEN

Wil jij duurzame actie ondernemen? Maar weet je niet goed waar te beginnen? Aan de hand van een concrete case leer je als Vernieuwer in 3 halve weekends en onder begeleiding van een persoonlijke coach de duurzaamheidscompetenties en innovatietools om van idee naar concept naar duurzame actie te gaan.

Ontdek hier hoe!

Tijs.jpg

"Act4Change is een verademing. De stille twijfelaars kunnen hier terecht om te beseffen dat ze niet alleen staan met hun observaties van wat fout zit en anders moet. Nog belangrijker: ze krijgen er concrete handvaten om in een veilige omgeving aan de slag te gaan en het alledaagse uit te dagen.

Broodnodige ondersteuning om van het van het alternatief het evidente te maken.

Sluit je aan, vuur je gekste -begin van een- idee af en zie hoe het samen de inbreng van andere geniale geesten kan groeien."


Tijs, deelnemer Circular School

Agenda
Activiteiten
We vertellen je graag over onze Activiteiten
Act4Change training en leeractiviteiten

Training en leeractiviteiten

In de loop der jaren hebben we heel wat eigen leeractiviteiten en methodieken ontwikkeld. 

Tijdens onze Masterclasses brengen we mensen samen rond een duurzaam thema. Op een Coffee with the Future nodigen we een inspirerend persoon uit voor een goed gesprek in kleine kring.

Momenteel zijn we bezig met Project RAVE!

Bekijk hier onze activiteitenkalender en onze trajecten/opleidingen in 2023!

Act4Change als Broed- en ontmoetingsplek

Broed- en ontmoetingsplek

Act4Change wil mensen samenbrengen om te leren van elkaar, teamleren staat centraal.

 

We leren, experimenteren en delen onze inzichten. Ieder draagt zijn steentje bij om de organisatie te versterken en zo onze impact te vergroten.

Ontmoet boeiende mede-veranderaars tijdens onze activiteiten en opleidingen!

Act4Change Facilitatie services

Facilitatie

Jonge changemakers kunnen heel wat interessante inzichten opleveren voor uw bedrijf of organisatie. We delen onze expertise met transitieprocessen en peer-learning graag met andere organisaties.

 

Contacteer ons om meer te weten te komen.

Act4Change vrijwilligers

Vrijwilligers

Act4Change bestaat, naast het vaste team, ook uit heel wat vrijwilligers. Samen hebben we de drive om onszelf en de organisatie steeds verder te ontwikkelen.

Contacteer ons als je aan de slag wil als vrijwilliger!

Contact

Ben je geïnteresseerd om mee te leren over duurzaamheid? Heb jij interesse in of wil je je inschrijven voor onze activiteiten of onze RAVE-opleidingen? Wil je mee de activiteiten uitwerken of de organisatie uitbouwen? Wil je als organisatie meer weten over onze methodieken? Stuur ons een berichtje!

Bericht ontvangen!

Contact
Vlaanderen
The Shift
Bond Beter Leefmilieu
FIDOLOGO_NL_300px.png
Schermafbeelding 2021-05-11 131334.png
Eluse_Logo_DEF_CMYK.png
bottom of page