top of page

Bootcamp circulaire economie

Bijgewerkt op: 21 jul. 2021


Op 1 augustus is Daan halftijds aan de slag gegaan voor een nieuw project onder onze vleugels. Samen met Yolan en de andere enthousiastelingen van Atopia werkt hij aan de Bootcamp Circulaire Economie in de 2e week van september.

Atopia, zei je? Enkele (niet onbekende) enthousiastelingen startten met een nieuw concept in het Antwerpse: een Atypische Utopie. Met andere woorden een utopie die wél werkelijkheid wordt. Heel concreet laat Atopia de Antwerpse burger een hele zomer kennismaken met initiatieven en ideeën om de stad leefbaarder te maken.

De 2e week van september is er de Bootcamp waar 30 jongeren van 18 tot 28 ingewijd worden in de circulaire economie én ook zelf aan de slag gaan om een project uit te werken. Dit project wordt op het einde van de week voorgesteld en ingediend bij de open call van Vlaanderen Circulair.

Daan zal de praktische kant op zich terwijl Yolan vanuit zijn werk bij Vlaanderen Circulair de inhoudelijke kant voor zijn rekening neemt.

Of mail gewoon naar daan@act4change.be


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page